Web Analytics

România se pregătește de război

de | 21.01.2022 22:03 | Actualitate

Circulă în mediul online o dispoziție dată în Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, nesecretă, cu privire la organizarea instituției „La mobilizare și pe timpul stării de război”. Dispoziția este semnată de procurorul general Ioan-Viorel Cerbu.

Coroborat cu faptul că în primării s-a dat ordin de verificare a situației adăposturilor antiaeriene din punctul de vedere al utilizării acestora în bune condiții.

Citește și: La înmormântarea omului de afaceri Laurențiu Floroiu, fost preot, nu au bătut clopotele iar preoții nu i-au rostit numele

Ar fi de dorit ca războiul să nu înceapă, dar e o vorbă la români care spune că paza bună trece primejdia rea, așa că e bine să luăm măsurile de prevedere care se pot lua de fiecare cetățean în parte, atât în familie cât și la locul de muncă.

Ar fi de dorit ca războiul să nu înceapă, însă mai este o vorbă, îndeobște atribuită lui Einstein, care zice că nu știe cu ce arme se va purta al treilea război mondial, dar știe cu ce arme se va purta al patrulea război mondial. Al patrulea război mondial se va purta cu bâta, pentru că omenirea ar fi distrusă și s-ar relua de la început evoluția omului! Să dea Domnul să fie bine!

Articol scris de Marian Staicu

Distribuie!

0 Comentarii