Web Analytics
scris duminică, 21.04.2024

România, Polonia și Slovacia au furnizat ieri energie electrică Ucrainei, în regim de ajutor de urgență

România, Polonia și Slovacia au furnizat ieri energie electrică Ucrainei, în regim de ajutor de urgență, din cauza bombardamentelor ruse care au lovit puncte nodale de la Harkov și Krivoi Rog.

România, Polonia și Slovacia au furnizat ieri energie electrică Ucrainei, în regim de ajutor de urgență

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Rețeua electrică ucraineană reușește cu greu să facă față distrugerilor cauzate de bombardamentele rusești, furnizorul național fiind nevoit să întrerupă prin rotație curentul. România, Polonia și Slovacia intervin astfel pentru a doua oară, în decurs de două săptămâni, pentru a suplini capacitățile ucrainene distruse de aviația rusă.

Restricțiile de ieri, în furnizarea curentului electric, în orașele Harkov, din est, și Krivoi Rog, din sud, au fost prelungite și pentru duminică. Totuși, compania națională ucraineană precizează că ajutorul de energie furnizat de țările vecine nu a depășit 2% din consumul zilnic total al Ucrainei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...