Web Analytics
scris joi, 16.11.2023

România, pe harta europeană de combatere a cancerului

Țara noastră a fost reprezentată în cadrul Summitului European pentru Cancer de senatoarea Nicoleta Pauliuc. Membră a Partidului Național Liberal, aceasta a ținut să îi ofere unui comisar european pentru sănătate un simbol ales pentru supraviețuitorii care se luptă cu acest diagnostic.

România, pe harta europeană de combatere a cancerului

Citește și: Argeș. Dovedit la percheziții că a furat, un tânăr a ajuns în arest

România s-a aflat printre statele care au luat parte în cadrul celui mai recent Summit European pentru Cancer. Senatoarea Nicoleta Pauliuc, supraviețuitoare a luptei cu acest diagnostic, a oferit insigna cu nufărul galben unuia dintre comisarii europeni pentru sănătate, prezenți în cadrul evenimentului.

Senatoarea PNL a oferit insigna care simbolizează Ziua Națională a Supraviețuitorilor de Cancer din România, comisarului european pentru sănătate, Stella Kyriakides.

Darul a fost oferit la finalul uneia dintre dezbaterile incluse în programul Summitul European pentru Cancer.

„Am oferit doamnei Stella Kyriakides, comisar european pentru Sănătate, o insignă cu nufărul galben (simbolul Zilei Naționale a Supraviețuitorilor de Cancer din România) în cadrul unei dezbateri prilejuite de Summitul European pentru Cancer.  ”, a transmis senatoarea.

Sursa: evz 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *