Web Analytics

Români morți în Franța după o urmărire ca-n filme. Momentul, transmis pe Facebook

de | 29.03.2023 10:35 | Actualitate, Home

Cinci români au murit și alți patru sunt răniți grav după ce s-au întrecut cu mașinile pe străzile din Strasbourg. Unul dintre ei a transmis live pe Facebook momentulul impactului. Accidentul a avut loc luni în jurul orei 17.00, ora locală, în districtul Port-du-Rhin din Strasbourg. Trei mașini au intrat în coliziune după o șicanare în trafic și o urmărire ca în filme.

Citește și: Fostul director al CNAB și alte trei persoane, reținute de DNA în urma perchezițiilor de la Aeroportul Otopeni

Cursa a început după ce două familii, una din Strasbourg, cealaltă din Kiel, nordul Germaniei, s-au luat la ceartă pe fondul unor probleme mai vechi.  În urma accidentului, două femei au murit pe loc, iar un bărbat, aflat în stop cardio-respirator, a decedat la scurt timp. Ulterior, la spital au mai murit încă două persoane. Alte patru persoane au sunt în continuare în stare gravă.

Zeci de polițiști, pompieri și un elicopter au intervenit la locul accidentului. Polițiștii au fost nevoiți să intervină pentru a calma spiritele, pentru că disputa a continuat și după producerea accidentului.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *