Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

Românca lui Pierro Ferrari a făcut furori la Festivalul de film de la Veneția

Romina Gingașu (34 de ani) și Pierro Ferrari (78 de ani), omul de afaceri italian care deține 10% din acțiunile Ferrari, au fost prezenți la Festivalul de la Veneția. Ei au luat parte la premiera filmului „Ferrari”, o peliculă regizată de Michael Mann și scrisă de Troy Kennedy Martin despre Enzo Ferrari, fondatorul italian Ferrari. Românca a atras toate privirile, a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu.

Românca lui Pierro Ferrari a făcut furori la Festivalul de film de la Veneția

Citește și: Opt copii, cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat crenvurşti într-o tabără din Braşov


Romina Gingașu a îmbrăcat pe covorul roșu o rochie foarte elegantă, lungă, la care a asortat pantofi în aceeași nuanță. Ținuta ei a fost creată de designerul român Cristina Săvulescu, iar machiajul a fost realizat de Andreea Vilău. În privința bijuteriilor, ea a apărut la gât cu un colier impresionant marca Roberto Coin, care ar valora, conform Cancan, un milion de euro. Bijuteria e creată din 104 carate de diamante și 61 carate de rubine de cea mai bună calitate. În ceea ce privește ținuta lui Piero Ferrari, omul de afaceri italian a purtat un costum închis la culoare, o cămașă albă, la care a asortat o cravată roșu-Ferrari, nuanța brandului său. Pe covorul roșu, cei doi soți au fost în centrul atenției, au fost surprinși de fotografi în diverse ipostaze, cu zâmbetul pe buze.

Citește și: Dosar de pornografie infantilă „ţinut cinci ani în sertar”. Mama condamnată în prima instanţă la 13 ani de închisoare e în libertate


Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au căsătorit în 2021, în Capri. Piero Ferrari e fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari. În 1988, când Enzo Ferrari a decedat, Piero a devenit singurul moștenitor al familiei Ferrari și a moștenit participația de 10% a tatălui său în companie și proprietatea Circuitului Fiorano.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *