Web Analytics
scris vineri, 01.09.2023

Opt copii, cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat crenvurşti într-o tabără din Braşov

Opt copii au ajuns la spital după ce au mâncat crenvurşti alteraţi la micul dejun, într-o tabără din Bran. DSP efectuează o anchetă şi recomandă închiderea taberei. Cei 8 copii făceau parte dintr-un grup de 150 de persoane, de la o şcoală din Galaţi, sosit în excursie la Braşov, relatează Agerpres.

Opt copii, cu toxiinfecţie alimentară după ce au mâncat crenvurşti într-o tabără din Braşov

Citește și: A murit fostul toboșar al trupei Proconsul


„Au servit micul dejun şi au plecat spre Sibiu. Pe drum, au avut simptomatologie digestivă 8 dintre ei. Cel mai apropiat spital era la Făgăraş, unde au fost duşi cu ambulanţele. Şapte dintre ei au rămas acolo, unul a fost transferat la Braşov, având o condiţie medicală cronică – diabet. Starea lor medicală este bună, s-a ameliorat şi astăzi (vineri – n.r.) vor fi externaţi”, a precizat Anca Bâtiu., purtătorul de cuvânt al DSP Braşov. „Ancheta este în desfăşurare. Au fost aplicate sancţiuni atât unităţii de cazare, cât şi unităţii de alimentaţie publică, unde masa se asigura printr-o unitate de catering. De asemenea, s-a recomandat închiderea taberei. (…) Alimentul incriminat ca având modificări organoleptice au fost crenvurştii”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al DSP Braşov.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită