Web Analytics
scris miercuri, 17.01.2024

O româncă de 35 de ani a murit în Turcia după ce și-a făcut patru operații estetice în aceeași zi

O româncă de 35 de ani a murit după ce și-a făcut patru operații estetice, toate în aceeași zi. Femeia a plătit 8.000 de euro pentru toate. Atrasă de prețurile reduse, Raluca a mers la o clinică din Turcia dorind să-și facă mai multe modificări la aspectul său fizic. A plătit o sumă de 8.000 de euro pentru rinoplastie, lifting brazilian, implant mamar și abdominoplastie.

O româncă de 35 de ani a murit în Turcia după ce și-a făcut patru operații estetice în aceeași zi

Cazul s-a petrecut acum un an, iar soțul femeii spune că medicii ar fi operat-o pe aceasta fără să-i efectueze toate analizele necesare.

Operația, care ar fi trebuit să dureze inițial între 4 și 5 ore, s-a prelungit până la 9 ore. După intervenție, Raluca a leșinat la spital și a fost ulterior dusă de soțul ei la hotelul unde erau cazați. Acolo a și murit, la scurt timp după.  Soțul a făcut declarații cutremurătoare despre experiența pe care a trăit-o, potrivit Stiridiaspora.ro.

Citeste și Percheziții DNA la Prefectura Covasna și acasă la prefect

Acesta a mărturisit povestea de coșmar, afirmând că medicii i-au cauzat moartea soției și că a fost acuzat pe nedrept de omor.

Soțul a fost șocat să constate că, în loc să primească sprijin și înțelegere, a fost acuzat de omor de către polițiefamilia, îndurerată suportând acum și consecințele legale ale malpraxis-ului care ar fi avut loc în Turcia.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită