Web Analytics
scris miercuri, 17.01.2024

Percheziții DNA la Prefectura Covasna și acasă la prefect

Procurorii DNA din Braşov investighează achiziţiile făcute de Prefectura Covasna după anul 2021, fiind ridicate documente şi înscrisuri. De asemenea, este vizată retrocedarea unui imobil, iar prefectul Ráduly István a anunţat că una dintre descinderi s-a făcut la locuinţa sa.

Percheziții DNA la Prefectura Covasna și acasă la prefect

Citește și: Mihai Eminescu, un critic al occidentalizării forțate

„Autorităţile au demarat o acţiune complexă de control la Instituţia Prefectului – Judeţul Covasna, în ceea ce priveşte investiţiile după anul 2021”, a anunţat, miercuri, prefectul Ráduly István, citat într-un comunicat de presă citat de news.ro.

Prefectul judeţului Covasna a adăugat că reprezentanţii serviciului teritorial Braşov al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au ridicat toate documentele relevante şi fac cercetări pentru a stabili dacă a fost comisă vreo infracţiune.

Lucrări de refacere a rețelei electrice

„Potrivit prefectului, toate investiţiile au respectat procedura legală. În ultimii ani, a fost renovată reţeaua electrică învechită a clădirii, deoarece nu mai făcea faţă solicitării tot mai mari ale dispozitivelor electrice şi electronice, în birouri s-a schimbat podeaua, pereţii au fost tencuiţi şi zugrăviţi. Acoperişul şi faţada au fost renovate, iar uşa de fier, care nu se potrivea cu stilul clădirii, a fost înlocuită cu una de lemn”, zse mai aratăm în comunicatul de presă.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită