Web Analytics
scris sâmbătă, 08.04.2023

Roland Florian Dumitru, ales lider al PNL Albota. „În PNL avem nevoie de oameni care stau drepţi”

Sâmbătă, 8 aprilie, a fost ales noul președinte al organizației PNL Albota Argeş, în persoana lui Dumitru Roland Florian.

Roland Florian Dumitru, ales lider al PNL Albota. „În PNL avem nevoie de oameni care stau drepţi”

Într-un timp foarte scurt, Roland a reușit să coaguleze o echipă tânără și energică, pregătită sa ofere o alternativă de viitor pentru administrația din comuna Albota„, a comunicat PNL Argeş.

Citeşte şi: 364 de nașteri în Argeș, în ianuarie. Dar și 772 de decese

Cu multă încredere și împreună putem face din PNL Albota o organizație puternică și unită, bazată pe valorile liberale, pe respectul față de cetățeni și pe responsabilitatea socială„, se mai arată în comunicatul de presă al organizaţiei liberale.

Citeşte şi: Moarte suspectă a unui subofiţer SRI la Spitalul Judeţean

Roland Dumitru a precizat că a pregătit o serie de proiecte privind dezvoltarea locală. Proiecte concepute în urma consultărilor cu cetățenii și cu autoritățile locale, care îşi propun îmbunătățirea calității vieții și a infrastructurii din localitate.

În primul rând noi trebuie să credem că putem schimba ceva în Argeș, în Albota, în toate localitățile. Trebuie să îndrăznim mai mult să credem în forțele noastre. Roland este un om tânăr, cu familie, serios, foarte tenace și este un om fără teamă. În PNL avem nevoie de oameni care stau drepți, nu cu jumătate de normă la alte partide”, a transmis președintele PNL Argeș, Alina Gorghiu, prezentă la acest eveniment.

La şedinţa de alegeri de sâmbătă au mai participat prefectul Radu Perianu, senatorul Dănuţ Bica, președintele PNL Pitești, Mihai Coteț, Cătălin Andrei, vicepreședinte PNL, secretarul adjunct, Dragoș Boncea, Dragoș Predescu, președinta OFL, Cristina Ghineț, reprezentanți ai Biroului Politic Județean care şi-au arătat susținerea pentru noua echipă liberală din Albota, potrivit comunicatului de presă remis de PNL Argeş.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *