Web Analytics

Rod Stewart a refuzat o ofertă de un milion de dolari pentru a cânta în Qatar

de | 15.11.2022 20:47 | Actualitate, Home

Starul rock Rod Stewart a refuzat o ofertă de un milion de dolari pentru a cânta la Cupa Mondială FIFA din Qatar, care va începe pe 20 noiembrie. „Mi s-au oferit o mulţime de bani, peste un milion de dolari, să cânt acolo. Asta a fost acum 15 luni”, a declarat cântăreţul pentru The Times. El precizează că a refuzat: „Nu era ce trebuia”. Cauza refuzului: multiplele încălcări ale drepturilor omului în Qatar, în special în ceea ce priveşte femeile, persoanele LGBT sau migranţii care lucrează la construcţia de stadioane.

Citește și: O argeșeancă a câștigat la CEDO despăgubiri pentru că a fost respinsă la Medicină Militară pe criterii fizice

În urmă cu câteva zile, și cântăreaţa Dua Lipa a anunţat că nu va participa la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale din 2022. „Aştept cu nerăbdare să vizitez Qatar când îşi va îndeplini toate promisiunile în materie de drepturile omului pe care le-a făcut, aşa cum a câştigat dreptul de a găzdui Cupa Mondială”, a spus cântăreaţa.

Citește și: Şi preotul Horia Dumitrescu s-a ales cu un apartament după ce a luat în grijă o bătrână

La spectacolul care va avea loc în deschiderea Cupei Mondiale se așteaptă să participe cântăreața Shakira, Jungkook de la BTS și rapperul Lil Baby. De asemenea, vor avea loc concerte la care vor cânta: Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim sau David Guetta.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *