Web Analytics

Robert Tudorache, nominalizarea ALDE Argeş pentru alegerile europarlamentare

de | 28.02.2019 13:57 | Politica si Administratie

Anton Anton, ministrul Energiei, a vizitat luni, 25 februarie, județul Argeș. Cu această ocazie, el s-a întâlnit cu oficialitățile județului și a vizitat hidrocentrala de la barajul Vidraru. „Hidroelectrica este una dintre companiile de succes din România. Îmi doresc ca aceasta să își îndeplinească programul de retehnologizare. Vidraru a fost dat în funcțiune în 1966, deci are o vârstă respectabilă, care spune ceva. Tehnologiile utilizate atunci nu mai sunt tehnologiile de acum. Trăim în altă epocă, avem alte tehnologii”.

Robert Tudorache: „Mă onorează această candidatură”

Totodată, la sediul ALDE Argeș din Găvana, ministrul Energiei a susținut o conferință de presă, alături de vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Simona Brătulescu, președintele ALDE Argeș și secretarul de stat în Ministerul Energiei, Robert Tudorache, președintele ALDE Pitești.
În cadrul conferinței, Robert Tudorache a anunțat faptul că a fost nominalizat candidatul ALDE Argeș la alegerile europarlamentare. Secretarul de stat piteștean și-a depus dosarul, care va fi analizat miercuri în Biroul Politic Național. „Cred că județul Argeș merită să aibă reprezentanți în Parlamentul European. M-am pregătit, am depus un proiect politic în domeniul energiei. Mă onorează această candidatură și voi face tot posibilul să aduc cât mai multe voturi pentru partidul din care fac parte”, a spus Robert Tudorache.

Ministrul Energiei: „Lucrez cu Robert Tudorache de multă vreme și lucrez foarte bine”

Ministrul Energiei, Anton Anton, a vorbit și despre nominalizarea lui Robert Tudorache: „Lucrez cu Robert Tudorache de multă vreme și lucrez foarte bine. Mă bucur că filiala dumneavoastră s-a hotărât să-l nominalizeze pentru lista de europarlamentare. Sunt unele partide care au procentaj fix și altele care au tendințe de creștere. ALDE este unul dintre partidele cu potențial de creștere aici, la Pitești. De aceea cred că e important ca filiala aceasta să aibă candidat credibil. La Bruxelles suntem un unicat, în situația în care europarlamentarii noștri ne critică. Acesta este mesajul meu: cred că trebuie să ne alegem oameni întregi la minte în postura de europarlamentari. ALDE vine cu o listă în care sunt oameni care au dovedit că știu ce trebuie să facă și că își susțin țara cu dragoste și hotărâre”.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole