Web Analytics

RMN gratuit la SJU Pitești. Actele necesare

de | 22.06.2023 11:31 | Actualitate, Home

Examenele RMN (investigații prin rezonanță magnetică nucleară) de la Spitalul Județean Argeș se pot efectua și în baza biletelor de trimitere decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate (CAS), anunță repeezentanții spitalului.

Pentru a beneficia de investigații gratuite sunt necesare următoarele documente: bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist, card de sănătate și act de identitate.

Laboratorul din cadrul Spitalului Județean realizează radiografii, ecografii, examinări CT, examinări RMN. Lista serviciilor paraclinice de imagistică efectuate gratuit, în limita fondurilor disponibile: RMN cranio-cerebral nativ, RMN cranio-cerebral cu substanță de contrast, RMN regiuni coloană vertebrală (cervicală, toracală, lombosacrata) nativ, RMN regiuni coloană vertebrală (cervicală, toracală, lombosacrata) cu substanță de contrast.

Citește și Vremea în Argeș. Vineri, disconfort termic și caniculă la câmpie

Important de știut că și pentru investigațiile cu plată e nevoie de o recomandare de la medicul de familie sau de la medicul specialist. De asemenea, toate investigațiile, atât cu plată cât și decontate de CAS, se efectuează în baza unei programări prealabile.

Contact: e-mail: radiologie_sjup@yahoo.com sau radilogiesiimagisitca@sjupitesti.ro telefon: 0248 287 150, interior 148 (luni- vineri, interval orar 8:00 – 19:00).

Detalii despre echipa medicală, dotările laboratorului și lista completă cu toate serviciile oferite în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală se găsesc pe site-ul instituției: www.sjupitesti.ro, secțiunea Spital.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *