Web Analytics
scris luni, 09.09.2024

Rezultatele echipelor de juniori ale FC Argeșului în perioada 8-9 septembrie 2024

S-a încheiat etapa a cincea a Ligii Elitelor. Haideți să vedem ce au reușit vulturașii noștri în acest weekend.

Rezultatele echipelor de juniori ale FC Argeșului în perioada 8-9 septembrie 2024

FC Argeș Tineret a pierdut meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Ciucanii, antrenați de Csaba Szakál, au început foarte bine meciul și au deschis scorul în minutul cinci. Krisztián Jakab a făcut 1-0 din pasa lui Előd Tóth-Pál (1-0). În minutul șapte, am avut o lovitură liberă, dar norocul a fost de partea ciucanilor, mingea lovind transversala. Am egalat totuși în minutul 22, prin șutul lui Eric Nistor din interiorul careului (1-1). În minutul 37, Kárándi a șutat peste bară. Repriza a doua a început mai bine pentru jucătorii din Miercurea Ciuc. Krisztián Jakab a marcat din nou, în minutul 49, la capătul unei frumoase acțiuni individuale (2-1). Patru minute mai târziu a venit și golul 3 al ciucanilor, cel care a stabilit și scorul final. După lovitura liberă a lui Kárándi Botond, unul dintre jucătorii noștri și-a introdus mingea în proprie poartă (3-1). Până la finalul partidei, Jakab Tóth-Pál a lovit și el transversala. Vulturașii antrenați de Dragoș Radu se clasează pe locul 5, la 4 puncte distanță de CFR Cluj, ocupanta primului loc.

Primul XI: Rareș Vișan, Darius Stan, Mihai Coarnă, Robert Comănescu, Nicolas Văduva, Eric Nistor, Andrei Iosifescu (C), Mihnea Ionica, Adriano Manole, Raul Ailenei și Radu Văduva. Rezerve: Willy Wagner, David Marin, David Mălurica, Ionel Andrei și Albert Feraru.                               

La fel ca în cazul echipei de Tineret, FC Argeș U17, componentă a Seriei Vest a Ligii Elitelor U17, a jucat la Miercurea CIuc împotriva echipei similare a ciucanilor. Argeșul începea partida având victorii pe linie și fără gol primit în primele 4 etape. Prima repriză s-a terminat la egalitate, 0-0, fără a se înregistra ocazii majore. Repriza a doua a început mai bine pentru cei de la Miercurea Ciuc. Aceștia reușesc să deschidă scorul în minutul 46, la finalul unei acțiuni frumoase pe partea stângă. György Papp a șutat pe poartă, Luca Crăciun a respins, dar Luca Noveli s-a aflat la locul potrivit și a deschis scorul. În minutul 76, efortul depus de echipa noastră a dat roade, astfel că am reușit egalarea prin golul lui Rafael Petriu. Vulturașii se clasează pe locul 2, la egalitate de puncte cu formația de pe primul loc, Sepsi Sfântu Gheorghe, ambele echipe având câte 13 puncte.

Primul XI: Luca Crăciun (GK), Andrei Dinu, Antonio Marin (C), Claudiu Stancu, Mihai Trandafir, Rareș Velea, Alexandru Niță, Marius Mareș, Mateo Tameș, Eduard Georgescu și Rafael Petriu. Rezerve: Octavian Dragnea, Robert Scărlătescu, Damian Feraru, Ștefan Mozăceanu, Andrei Zamfirache, Ștefan Trașcă și Rafael Vlădulescu                               

FC Argeș U16, echipă antrenată de Florin Drăgușin, a întâlnit în a cincea etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U16 pe ACS Sport Team. Alb-violeții au câștigat meciul cu 2-1. Golurile echipei noastre au fost marcate de Robert Voiculescu și Roberto Dan. Vulturașii se clasează pe locul 7 după primele 5 etape ale sezonului.

Citește și Senatorul Dănuț Bica, prezent la festivitatea de deschidere a noului an școlar în Pitești

Primul XI: Gabriel Cristescu (GK), Ionuț Cristescu, Mario Turcu, Marco Mituică (C), Bogdan Hera, Răzvan Petre, Roberto Dan, Patric Georgescu, David Lică, Robert Voiculescu și Luca Balint. Rezerve: Albert Teodorescu, Ianis Rădulescu, Radu Șerban, Denis Pițigoi, Dragoș Ene, Robert Duma și Eduard Brînzan.

FC Argeș U15, echipă antrenată de Adrian Mălușanu, a întâlnit în a cincea etapă a Seriei 3 a Ligii Elitelor U15 pe ACS Sport Team. Alb-violeții au câștigat cu 6-2. Golurile echipei noastre au fost marcate de Eduard Tudoran (hattrick), Ștefan Savu (dublă) și David Olteanu. Vulturașii se clasează pe locul 4 după primele 5 etape ale sezonului.

Primul XI: Matteo Șerban (GK), Ianis Ciobanu, David Olteanu, Darius Vitan, Sebastian Florea, Patrick Dumitrache, Raul Neacșu, Eduard Tudoran (C), Ștefan Savu, Tiberiu Cotea și Andrei Niculiță. Rezerve: Tudor Nicolicioiu, Patrick Uță, Ianis Dobra, Yanis Dobre, Andrei Albulescu, Luca Arsene, Eduard Enache, Iustin Ivana și Ștefan Apostolescu.

FC Argeș U14, echipă antrenată de Bogdan Vișan și Gheorghe Cristian, a întâlnit în a cincea etapă a Seriei 8 a Ligii Elitelor U14 pe FC U Craiova 1948. Alb-violeții au câștigat cu 2-0.

FC Argeș U13, echipă antrenată de Bogdan Vișan și Eduard Augustin, a întâlnit în a cincea etapă a Seriei 8 a Ligii Elitelor U13 pe FC U Craiova 1948. Alb-violeții au câștigat cu 7-2.

Sursa: www.argesfc.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...