Web Analytics
scris luni, 16.10.2023

Rezultate foarte bune pentru CSM Pitești la Campionatul Național de Judo

De curând s-a încheiat finala Campionatului Național de Judo pentru juniori Under 21 de la Izvorani, iar sportivii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Pitești au obținut rezultate foarte bune.

Rezultate foarte bune pentru CSM Pitești la Campionatul Național de Judo

Astfel, echipa CSM Pitești-A a obținut medalia de aur prin Anghel Andrei /Preda Alexandru, categoria 66 kg, Buga Andrei, categoria 73 kg, Iorga Fabian, categoria 81 kg, Sibișan Alexandru, categoria 90 kg și Georgescu Darius, la categoria +90 kg.

Citește și Preliminariile Euro 2024. România trece pe primul loc în grupa I după 4-0 cu Andorra

De asemenea, echipa CSM Pitești-B a obținut medalia de bronz prin Răducanu Ionuț, categoria 66 kg, Bădiceanu Bebe/Viscol Ionuț, categoria 73 kg, Pielaru Claudiu, la 81 kg și Dincă Alexandru/Mitran David, la categoria 90 kg. Clasamentul final a regăsit CSM Pitești-A pe locul I, LPS CSS Bihorul Oradea pe locul II și pe CSM Pitești-B și CSM București-B pe locul III.

Mai trebuie specificat faptul că la individual la Campionatul Național de Judo Ne-Waza, sportivii legitimați la CSM Pitești au obținut cinci medalii, prin Bădiceanu Florina, aur la categoria 52 kg, Sibișan Alexandru, aur la +81 kg, Grigore Nicoleta, argint la +63 kg, Georgescu Darius, argint la +81 kg și Iorga Fabian, bronz la 81 kg.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...