Web Analytics

Rezilieri vs hotărâri care să ţină loc de acte autentice pentru cei care au încheiat antecontracte cu firma lui Inquieto

de | 10.10.2019 13:17 | Actualitate

Cei care au plătit avansuri pentru achiziţionarea unor apartamente de la S.C. Daniela Construcții, firma afaceristului italian Nicola Inquieto, şi s-au trezit în situaţia de a risca (după arestarea și punerea sub sechestru a bunurilor acestuia) şi pierderea banilor, şi pierderea locuinţelor încearcă toate căile posibile pentru a ieşi din această situaţie.
O parte dintre ei au cerut în instanță hotărâri care să țină loc de act autentic de vânzare-cumpărare pentru respectivele imobile și înscrierea acestora în cartea funciară.
Alţii însă au formulat, tot în instanţă, acţiuni care au ca obiect „Reziliere contract vânzare – cumpărare – promisiune – declinare. Un astfel de dosar este pe punctul de a se finaliza luna aceasta, după ce, în septembrie 2019, Tribunalul Argeş a încuviinţat probatoriul solicitat de petent prin cererea de chemare în judecată, respectiv proba cu înscrisuri şi interogatoriul pârâtei (reprezentanţilor firmei). Pe 7 octombrie 2019, când era aşteptată o decizie a instanţei, Tribunalul Argeş a amânat pronunţarea pentru data de 14 octombrie.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii