Web Analytics
scris vineri, 25.08.2023

Revoltă printre polițiști după tragedia din 2 Mai

Sindicatul Poliţiştilor Dolj este de părere că tânărul poliţist cu vechime de mai puţin de un an care l-a oprit pe autorul accidentului de la 2 Mai şi l-a lăsat să plece fără a-l testa pentru droguri este „Acarul Păun” în ancheta internă derulată în urma accidentului de la 2 Mai în care doi tineri au murit. Sindicaliştii consideră că tânărul poliţist este „executat în piaţa publică” deşi „şi-a făcut treaba exact atât cât îi permiteau atribuţiunile din fişa postului”, conform știripesurse.ro.

Revoltă printre polițiști după tragedia din 2 Mai

„Aşa cum se întâmplă de ani de zile, comisarii-detergent de la Corpul de Control au descoperit Acarul Păun! Trebuia sacrificat cineva care nu prea are cum să se apere! Dragi cetăţeni ai Românie, acest poliţist este executat în piaţa publică chiar de către cei doi şefi care trebuiau demişi din prima secundă, chestorii Bogdan Despescu şi Matei Benone”, scriu sindicaliştii, într-un mesaj postat pe Facebook.

Citește și: Fenomenul consumului de droguri a scăpat de sub control. Autoritățile ascund adevărul, testând mai puțini șoferi

Sindicatul Poliţiştilor Dolj îşi exprimă, pe Facebook punctul de vedere cu privire la consecinţele accidentului de la 2 Mai asupra factorilor de decizie din Ministerul Afacerilor Interne. „De câteva zile societatea civilă aruncă anatema asupra poliţistului care l-a depistat pe tânărul aflat, sau nu, sub influenţa substanţelor stupefiante, şi l-a lăsat să plece la volanul autoturismului de la Postul de poliţie Vama Veche. Mai mult, şefii poliţistului care ar fi trebuit demişi imediat după producerea accidentului, trimit Corpul de Control la Constanţa şi îl execută public pe agentul de poliţie, aducându-ne aminte despre povestea tristă a acarului Păun! (…)

Aşa cum se întâmplă de ani de zile, comisarii-detergent de la Corpul de Control au descoperit Acarul Păun! Trebuia sacrificat cineva care nu prea are cum să se apere! Dragi cetăţeni ai României, acest poliţist este executat în piaţa publică chiar de către cei doi şefi care trebuiau demişi din prima secundă, chestorii Bogdan Despescu şi Matei Benone. Nu există vreun poliţist sănătos la cap din Poliţia Română care să găsească într-un autoturism condus de un cetăţean substanţe despre care există suspiciuni rezonabile că sunt droguri şi să nu solicite testarea conducătorului auto cu drugtestul!

Citește și: Povestea ultimului dascăl de ţară

Dacă cineva din ţara asta crede că acel dispecer poate face ceva de capul lui este un mare naiv! Să anunţi patru destituiri ale unor executanţi ai lui Bogdan Despescu, dar să nu îl ,,execuţi” pe păpuşarul Bogdan Despescu, chiar că acesţi politicieni ne cred proşti! Destituiţi din funcţiile publice trebuie să fie secretarul de stat chestorul Bogdan Despescu şi şeful I.G.P.R., chestorul Matei Benone”, scrie Sindicatul Poliţiştilor Dolj pe Facebook. Colegii tânărului poliţist afirmă că acesta „şi-a făcut treaba exact atât cât îi permiteau atribuţiunile din fişa postului”.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...