Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Revenirea Simonei Halep, contestată. Românca nu a fost iertată

Simona Halep (32 de ani) s-a întors în circuitul WTA, fiind învinsă la Miami în primul meci după 17 luni de Paula Badosa (26 de ani, locul 73 WTA), scor 6-1, 4-6, 3-6. Revenirea româncei nu e privită cu ochi buni de toate colegele din tenisul feminin, fiind contestată deja de Caroline Wozniacki (33 de ani, locul 129 WTA). Întrebată despre întoarcerea pe teren a Simonei Halep, după ce TAS i-a redus suspendarea dură de 4 ani la numai 9 luni, Wozniacki a contestat prezența sa la turneul din Miami: „Nu cred că acești oameni ar trebui să primească wild-card-uri!”.

Revenirea Simonei Halep, contestată. Românca nu a fost iertată

Citește și: Simona Halep, învinsă de Paula Badosa, în primul tur la Miami Open


„În primul rând, mereu mi-a plăcut de Simona. Am avut o relație bună. Și în trecut am vorbit deschis despre ce cred în legătură cu dopajul. Ideile mele nu s-au schimbat. Întotdeauna mi-am dorit un sport curat, corect pentru toți. Nu mă refer direct la Simona, dar, dacă cineva trișează intenționat, dacă cineva a fost testat pozitiv… Înțeleg de ce un turneu vrea un nume mare pe tablou, dar eu cred, și nu este un atac la cineva anume, că acești oameni nuar trebui să primească wild-card-uri! Dacă vrei să revii și a fost vorba de o greșeală, înțeleg, dar trebuie să o iei de jos ca să ajungi înapoi în vârf. Asta e părerea mea despre astfel de lucruri”, a spus Caroline Wozniacki la conferința de presă după victoria în fața Clarei Burel, scor 6-1, 6-4, conform The Tennis Letter.

Citește și: 20 martie – Echinocțiul de primăvară. Ce semnificație are în cultura populară românească


Chiar dacă a susținut că declarațiile ei nu o vizează direct pe Simona Halep, daneza a lăsat să se înțeleagă că nici românca nu ar fi trebuit primită la Miami, unde a beneficiat de o invitație din partea organizatorilor pentru a evolua pe tabloul principal. „Întotdeauna am fost o jucătoare foarte onestă și am fost atentă la ceea ce am luat. Chiar și când iau Tylenol (n.r. – Paracetamol în Europa, un analgezic) verific de două-trei ori. Copiii mei vreau să spună: «Știi ceva? Vreau să joc tenis și vreau să fie corect!». Asta e tot ce îmi doresc. Încă mai pot. Îmi doresc să joc corect cu toată lumea. Așa văd eu lucrurile, așa îmi cresc copiii. Să lupte cinstit. Indiferent de ce vor face să aibă gândirea corectă”, a adăugat Wozniacki, conform gsp.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *