Web Analytics
scris miercuri, 20.03.2024

Simona Halep, învinsă de Paula Badosa, în primul tur la Miami Open

Simona Halep a fost învinsă de spaniola Paula Badosa (locul 80 WTA), scor 1-6, 6-4, 6-3, în primul tur la Miami Open, după o oră şi 58 de minute de joc. Aceasta a fost prima partidă jucată de Halep după 569 de zile și după ce a fost depistată pozitiv şi suspendată. În setul doi, Simona a acuzat o durere la umărul drept.

Simona Halep, învinsă de Paula Badosa, în primul tur la Miami Open

Citește și: Cristi Ignat de la CS Mioveni, convocat din nou la Naționala Under 21


Halep a primit un wild-card la turneul de la Miami, în timp ce Paula Badosa este pe locul 80 în clasamentul WTA. Simona Halep, care începe de la zero în clasamentul WTA, a jucat până la acest meci de două ori cu Paula Badosa şi a câştigat ambele confruntări. Ultima partidă jucată de Simona Halep a avut loc pe 29 august 2022, la US Open, când a fost eliminată din turul 1 de ucraineanca Daria Snigur.

Citește și: Puștii de la FC Argeș au obținut o victorie clară împotriva celor de la SCM Râmnicu Vâlcea


Pentru prezența pe tabloul principal de la WTA Miami, Simona Halep va primi un cec în valoare de 23.250 de dolari și 10 puncte în clasamentul mondial de simplu (se află pe locul 1140 în ierarhia Live). În turul al doilea, Paula Badosa (80 WTA) ar trebui să joace cu Aryna Sabalenka (2 WTA), dacă jucătoarea din Belarus nu va alege să se retragă (după moartea iubitului ei). Aceasta este prima victorie obținută de Paula în fața Simonei. Românca se impusese în primele întâlniri (ambele au avut loc în 2022): 6-3, 6-1 la Madrid și 6-1, 6-2 la Wimbledon.
După ce Simona Halep, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au fost eliminate în runda inaugurală, România mai are o singură reprezentantă la Miami: Sorana Cîrstea (turul al doilea – meci cu Sloane Stephens sau Angelique Kerber).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *