Web Analytics

Revenire-surpriză pe micile ecrane! Jurnalista Dana Grecu Chera va avea propria emisiune de seară

de | 27.08.2020 09:26 | Actualitate

Dana Grecu Chera, fosta jurnalistă de la Antena 3, va avea propria emisiune de seară. Jurnalista revine în televiziune după o pauză de trei ani, într-o emisiune pe care o va modera marțea și joia, între orele 19.00 și 21.00, la postul Medika TV.

Emisiunea pe care o va modera Dana Grecu se va numi Medika Special și va trata cele mai importante subiecte ale actualității.

Medika TV a fost lansată în toamna lui 2018, de către Grupul Evenimentul Românesc, deținut de Vlad Pufu, transmite B1.ro

„Pentru că am o dorință mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viața lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile și regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate!

Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricât. Oricum. Care nu pot să spună: NU ȘTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika așa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care știu despre ce vorbesc. Specialiști. Elita asta mută, din sănătate, din educație, care a ținut țara”, a declarat jurnalista Dana Grecu Chera.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii