Web Analytics
scris marți, 27.12.2022

Revelion simfonic în Piața Primăriei Pitești

Pentru prima oară de la înființare, Filarmonica Pitești va cânta în noaptea dintre ani în spectacolul organizat de Primăria Municipiului Pitești.

Revelion simfonic în Piața Primăriei Pitești

Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 19.00, în Piața Primăriei Pitești, orchestra simfonică a Filarmonicii Pitești și soliștii Ana Cebotari și Vlad Miriță vor interpreta piese de mare popularitate. Orchestra este dirijată de Constantin Grigore. Nu vor lipsi valsurile, polcile și mazurcile interpretate la fiecare concert de an nou de marile filarmonici ale lumii.

Citește și Peste 500.000 de români își sărbătoresc onomastica de Sfântul Ștefan

Pe scenă, de la 20:30, după concertul orchestrei simfonice, va urca trupa Dacika, ca va aduce publicului binecunoscutele piese folclorice, adaptate stilurilor simfonic, electronic și modern. Trupa Dacika este alcătuită din Mihai Toma (compozitor), Ștefan Doniga (claviaturi), Diana Jipa (vioară), Oana Șerban (solistă) și Dan Inerosnat (percuție).

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...