Web Analytics
scris vineri, 12.04.2024

Reținuți de polițiștii piteșteni în urma unei agresiuni

În ziua de 11 aprilie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și loviri sau alte violențe, și au identificat și reținut doi barbați, de 43 și 37 de ani.

Reținuți de polițiștii piteșteni în urma unei agresiuni

Citește și Update. Argeșeanul care a răsturnat tractorul era băut și nu avea permis!

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 8 aprilie a.c., în jurul orei 21:00, trei barbați, identificați ulterior ca fiind un bărbat de 43 de ani, un bărbat de 37 de ani și un bărbat de 33 de ani, toți din Pitești, ar fi lovit un bărbat de 34 de ani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

În ziua de 11 aprilie, cei trei au fost audiați, iar în urma administrării probatoriului și a parcurgerii etapelor procesuale, bărbatul de 43 de ani și bărbatul de 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Urmează ca în cursul zilei de astăzi, 12 aprilie, cei în cauză să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propuneri de luare a unor măsuri preventive

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *