Web Analytics

Reţinuţi de poliţiştii câmpulungeni pentru violențe

de | 11.12.2019 14:03 | Actualitate

 

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 174 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 45.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 15 permise de conducere şi au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

De asemenea, politiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice, şi au reţinut doi tineri, de 19 şi 22 de ani, şi un bărbat de 28 de ani.

Din cercetări s-a stabilit că în seara zilei de 4 decembrie a.c., cei trei ar fi agresat alte două persoane, în timp ce se aflau în incinta unei săli de jocuri de noroc din Câmpulung.

După administrarea probatoriului, cei trei, respectiv un tânăr de 19 ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, un alt tânăr de 22 de ani, din comuna Mogoşani, judeţul Dâmboviţa şi un bărbat de 28 de ani, din Găeşti, judeţul Dâmboviţa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii