Web Analytics
scris joi, 09.02.2023

Reținut pentru că și-a extorcat prietenii de bani și bijuterii scumpe

În ziua de 08 februarie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti au continuat cercetările în mai multe dosare penale, aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și furt, conform art. 244 și 228 din Codul Penal, și au identificat și reținut un bărbat de 50 de ani, din Bradu.

Reținut pentru că și-a extorcat prietenii de bani și bijuterii scumpe

Citește și Pitești. La 70 de ani, judecat pentru agresiune sexuală asupra unei minore!

Din cercetări s-a reținut că, în perioada februarie 2022–ianuarie 2023, bărbatul în cauză ar fi indus în eroare cinci persoane vătămate, pe fondul unor pretinse prietenii și prin minciuni a fi obținut sume de bani și bijuterii.

Ca urmare a activității infracționale, cel în cauză ar fi obținut aproximativ 10.000 de lei, 2.500 de euro și bijuterii din metale prețioase.

În ziua de 08 februarie, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 09 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită