Web Analytics
scris vineri, 24.02.2023

Reținut după ce a avariat mașini parcate pe străzi din Bradu

Un bărbat a fost reținut pentru conducere sub influența alcoolului și conducere fără drept, de către polițiștii din Albota.

Reținut după ce a avariat mașini parcate pe străzi din Bradu

În ziua de 22 februarie, bărbatul de 53 de ani a fost depistat de polițiști în comuna Bradu, conducând sub influența băuturilor alcoolice și cu dreptul de a conduce suspendat.

De asemenea, „din cercetări s-a stabilit că în intervalul 16:00-17:00, anterior depistării, cel în cauză ar fi condus autoturismul pe străzile Gemenii, Valea Geamăna și Perilor, provocând avarii la mai multe autoturisme parcate pe marginea drumului”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Reținut după ce a avariat mașini parcate pe străzi din Bradu

În ziua de 23 februarie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 februarie, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...