Web Analytics

Reținut de polițiștii argeșeni pentru furtul unui autovehicul și conducere fără drept

de | 27.06.2022 18:55 | Actualitate

În ziua de 26 iunie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducere fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și au reținut un bărbat de 35 de ani, din comuna Găneasa, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că în noaptea de 24 spre 25 iunie a.c., cel în cauză ar fi sustras o autoutilitară din curtea unei societăți din municipiul Pitești, pe care ar fi condus-o, fără a deține permis de conducere, până pe raza localității Lunca Corbului.

Citește și Argeșul, prezență inedită de Ziua Drapelului

În ziua de 25 iunie a.c., în urma schimbului de date, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Olt, bărbatul în cauză a fost identificat pe raza municipiului Slatina, iar în baza unui mandat de aducere, acesta a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *