Web Analytics

Reținut de polițiștii argeșeni pentru concurs de infracțiuni

de | 30.06.2017 09:33 | Actualitate

politia retinutPoliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au identificat un tânăr de 26 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

 

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș l-au identificat pe T.J., de 26 ani, din București, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, conducere a unui autovehicul fără permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta este bănuit că în noaptea de 29 spre 30 iunie a.c., ar fi pătruns prin efracție într-o locuință de pe raza municipiului Pitești de unde ar fi sustras cheile unui autovehicul.

Ulterior acesta ar fi condus autoturismul pe raza municipiului Pitești, fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, producând un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de arestare preventivă. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Argeş.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii