Web Analytics

Resursele Umane de la Câmpulung se ocupă de Situaţii de Urgenţă

de | 23.07.2021 10:06 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Puțin a lipsit ca în noaptea de luni, 19, spre marți, 20 iulie, să nu se repete la Câmpulung situația din vara lui 2005, atunci când o vijelie a provocat dezastru și, ulterior, prin ricoșeu, condamnarea primarului Călin Andrei pentru refacerea acoperișului de la ”Dinicu Golescu”. Iar furtuna a prins municipalitatea fără om la Situații de Urgență!
Prin reorganizarea dorită de primărița Elena Lasconi în acest an a fost desființat Compartimentul Protecție Civilă și Situații de Urgență. Acesta a fost mutat, oarecum, în cadrul unui serviciu nou înființat, fiind vorba, de fapt, de trecerea într-o altă structură a unicului post rămas valid.

Și asta fiindcă unul dintre cele două posturi a fost desființat și angajatul dat afară, un salariat care se ocupa de Situații de Urgență de decenii în Primăria Câmpulung. Colac peste situație s-a pus atunci când și angajatul rămas cu atribuții pe domeniu a părăsit instituția din cauza relațiilor de muncă excelente cu superiorii. Și, a comunicat Elena Lasconi, de Situații de Urgență se ocupă acum chiar unul dintre componenții echipei sale de avânt către modernizarea Câmpulungului, șeful de la Resurse Umane, Ionuț Țuțea. Asta ”până când se ocupă postul prin concurs”, după spusele primăriței, care susține că procedura a fost demarată, dar ”suntem la stat și durează”.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și A mai căzut un cap sub domnia lui Lasconi: managerul Casei de Cultură a fost demis cu nota 2

Citește și Asta da lovitură! / Guvernul răstoarnă căruţa cu bani în Câmpulung: 12 milioane lei pentru primăriţa Lasconi

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii