Web Analytics

Restricţionarea traficului rutier, în Pitești și Curtea de Argeș

de | 30.11.2017 08:56 | Actualitate

restrictii pitÎn conformitate cu avizele Comisiilor Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriilor Municipiilor Pitești și Curtea de Argeş, în datele de 30 noiembrie, respectiv 1 Decembrie 2017 se vor desfăşura manifestări publice, cu restricţionarea traficului rutier, după cum urmează:

În data de 30 noiembrie a.c., între orele 16.00 – 21.00, pe strada Negru Vodă din Curtea de Argeș, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Traian și intrarea pe bulevardul Basarabilor accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

În data de 1 Decembrie a.c., între orele 9.45 – 10.45, pe strada Negru Vodă din Curtea de Argeș, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Traian și intrarea pe bulevardul Basarabilor, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

În data de 1 Decembrie a.c., între orele 8.00 – 10.30, pe strada Crinului din municipiul Pitești, în zona Monumentului Eroilor, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

De asemenea, tot în data de 1 Decembrie a.c., între orele 10.30 – 12.00, pe strada Unirii din municipiul Pitești, pe tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Republicii și intersecția cu bulevardul I.C. Brătianu, accesul și staționarea autovehiculelor vor fi interzise.

Pentru buna desfăşurare a traficului rutier, poliția recomandă conducătorilor auto să se deplaseze cu atenţie şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri aflaţi pe traseul de deplasare.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă prin locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi.

M.I.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii