Web Analytics

Reprezentanţii ÎPS Calinic, din nou la Cahul cu ajutoare pentru refugiaţi

de | 10.11.2022 12:25 | Actualitate, Cultură, Home

La sfârșitul lunii octombrie, grație parohiei Fundeni de la Campulung Muscel, reprezentanții Sectorului Filantropic și de misiune din cadrul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului au însoțit un transport pentru Ucraina, bogat în conserve, lapte praf, pampers, dulciuri și obiecte de igienă personală. Acestea au fost transportate peste graniță și depozitate la sediul Episcopiei Basarabiei de Sud din orașul Cahul.
Delegația Eparhiei Argeșului și Muscelului a fost întâmpinată de PS Veniamin, episcopul Basarabiei de Sud, care i-a mulțumit ÎPS Calinic, arhiepiscop al Argeșului și Muscelului, precum și consilierilor și delegaților argeșeni pentru dragostea pe care o dovedesc pentru Basarabia în această perioadă dificilă.

”Le-am adus bucurie, zicem noi, pentru că, în urma unei colecte desfășurate în Eparhia noastră, am adus produse absolut necesare aici, unde refugiații au absolută nevoie cât și familiile nevoiașe din cadrul eparhiei păstorite de Prea Sfințitul Veniamin. Pe lângă aceste produse colectate la noi în Argeș, am vizitat alături de ierarhul locului o mulțime de șantiere și am cunoscut o mulțime de oameni minunați. Avem gânduri frumoase și multe lacrimi în ochi pentru că am văzut multă suferință aici”, a spus consilierul eparhial Andrei Diaconescu.

Citește și Pelerini de la Cracăul Negru au vizitat obiective religioase și culturale din Argeș

Citește și Preoți argeșeni în misiune umanitară pentru ucrainienii loviți de război

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *