Web Analytics

Reprezentanți ai Ambasadei SUA, întâlnire de lucru la Prefectura Argeș. „Am vorbit despre echipa de robotică de la Zinca Golescu”

de | 30.03.2023 13:33 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

O delegație a Ambasadei SUA în România s-a aflat joi, 31 martie, la Pitești, la sediul Instituției Prefectului județului Argeș.

Îmi doresc o creștere a gradului de încredere a oamenilor în toate instituțiile statului și, în special, în Instituția Prefectului. A fost primul lucru pe care l-am transmis delegației Ambasadei SUA în România și faptul că ne dorim sfaturi legate de ce putem adăuga la activitatea noastră pentru a ne îndeplini acest obiectiv” – a comunicat prefectul Radu Perianu.

Citește și: Curtea de Conturi: O parte din aparatura medicală necesară în pandemie nu a mai ajuns în spitale

La întâlnirea care a avut loc astăzi la Instituția Prefectului județului Argeș am schimbat informații utile cu Rebecca Molinoff, ofițer politic în cadrul Ambasadei.

I-am vorbit despre echipa de robotică „TehnoZ” a Colegiului Național “Zinca Golescu”, elevi de care suntem mândri și care vor participa la Campionatul Mondial de Robotică ce se va desfășura la Houston.

Au urmat discuții aplicate despre prioritățile pe care le are Instituția Prefectului județului Argeș: siguranța școlară, prevenirea traficului de persoane și a traficului de droguri, prevenția pe linie medicală.

Mesajul doamnei Rebecca Molinoff a fost de mulțumire către Guvernul României pentru eforturile depuse ca să ajute refugiații războiului din Ucraina” – a mai precizat dl. Perianu.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Dar de vreo investitie americana in judetul nostru sau in orasul Pitesti oare de ce nu s-a vorbit?Ca poate asa le gaseam si la refugiati un loc de munca bine platit, ca la romani este mai greu.
    Sau poate deschideam o baza militara americana la Pitesti sa mai animam un pic orasul.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *