Web Analytics

Remus Vlad a împlinit 75 de ani. A trecut peste un infarct şi are două stenduri pe inimă

de | 28.01.2021 13:06 | Actualitate, Sport

Născut la 19 ianuarie 1946, Remus Vlad, fost fotbalist al FC Argeș, a împlinit de curând frumoasa vârstă de 75 de ani. S-a consacrat pe postul de fundaş central la echipele Corvinul Hunedoara și FC Argeș. A antrenat pe Corvinul, U Cluj, Gloria Bistriţa, Dinamo și Olimpia Satu Mare. Remus Vlad a fost căpitanul echipei FC Argeș la câștigarea primului titlu al formației și a jucat în dubla contra celor de la Real Madrid. Puțini știu însă că fostul alb-violet a trecut peste un infarct și are două stenduri pe inimă.
”Am făcut un infarct şi am două stenduri pe inimă. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat o a doua viaţă. Am avut noroc cu doctorul Homorodean, prin a cărui mână am primit a doua viaţă. Sunt sub supravegherea lui. Regimul meu este de a-mi petrece viaţa într-un program ales, nu impus, cum era înainte. Mă simt bine, dar trebuie să evit temperaturile foarte mari şi foarte scăzute”, a declarat de curând fostul fotbalist al Argeșului.

Citește și Remus Vlad, fostul căpitan al Argeşului, a rememorat odată cu decesul lui Zoco marea victorie din faţa Realului

 

 

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii