Web Analytics
scris luni, 12.09.2022

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”PSD este partidul care are cei mai mulți tineri!”

PSD este partidul care are cei mai mulți tineri, iar mulți dintre aceștia sunt parlamentari sau activează în administrația centrală sau locală, spune Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș.

Remus Mihalcea, deputat PSD de Argeș: ”PSD este partidul care are cei mai mulți tineri!”

„La PSD s-a produs și continuă să se producă schimbarea de generații. PSD are curajul să investească în tineri, să-i susțină, să-i promoveze! ”Echipă” este cuvântul cheie care definește noul PSD. O echipă în care e loc pentru toată lumea. O echipă în care experiența seniorilor este completată de expertiza generației de vârstă medie și de entuziasmul tinerilor!

Citește și: Alina Gorghiu, despre injuriile aduse de tinerii din PNL la adresa social-democraţilor: ”Tineretul PNL înseamnă altceva decât aţi văzut dumneavoastră. Sigur, pentru acel incident, trebuie să exprimăm public scuzele noastre şi o fac şi eu”

1.500 de tineri au participat la Costinești la Școala de Vară a TSD. Este un eveniment care arată cu prisosință că PSD are nu doar trecut și prezent, ci și viitor!”, transmite deputatul Remus Mihalcea.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Alo domnu doctor deputat am citit declaratia ta de avere, impresionanta. Vroiam sa intreb, se mai dau spagi la doctori ? Cat despre tinerii PSD-isti ce sa zic, conteaza mai mult calitatea decat cantitatea iar la calitate PSD-ul sta foarte prost in general.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole