Remiză la meciul lui FC Argeș cu Voluntari. Scor 0-0

de | 27.02.2022 15:15 | Actualitate, Home, Sport

Meciul de la Pitești a început sub semnul echilibrului, iar Budescu (6) a fost cel care a amenințat primul buturile gazdelor. Mingea expediată de acesta din lovitură liberă nu i-a pus însă probleme lui Greab. Argeșenii au căutat și ei drumul spre poarta vizitatorilor, dar fără reușite notabile. 

Partida de pe teren propriu, cu Voluntari, a devenit și mai importantă în contextul în care în joc au fost puse biletele pentru play-off.

În primele minute ale actului secund, gazdele de la FC Argeș, în căutarea deschiderii scorului, au fost periculoase și și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Popa. Voluntari a încercat și ea să de lovitura în urma unei faze fixe, dar scorul a rămas nemodificat. Cei doi antrenori au perfectat mutări în distribuțiile inițiale, însă nici jucătorii nou-intrați nu au schimbat soarta partidei. 

Citește și Argeșenii sunt disponibili să găzduiască refugiații ucrainieni
 


S-a terminat 0-0, iar remiza nu ajută niciuna dintre echipe: Argeș își diminuează șansele de a accede în play-off, în timp ce Voluntari mai are de așteptat pentru a fi sigură că prinde plutonul fruntaș, scrie gsp.ro.

foto: GSP

Acest articol este despre: fc arges,fc voluntari,remiza

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. DEMISIA, VLADOIU,PREPELITA.Justificata de faptul că nu V-ati îndeplinit obiectivul.Asta după ce Farul a învins FCSB.Cupa,în halul in care joaca gloabele lui Prepelita,pardon,”familia”,este complet irealizabila.Avea dreptate Gentea,deși nu il simpatizez,PREPELITA e depășit,si din momentul în care a plecat Ianovschi,s-a văzut cine e adevăratul antrenor…a început dezastrul.

Ultimele articole

”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești
”Good vibes” pentru prima oară pe scena Filarmonicii Pitești

Festivalul internațional de canto pentru copii și tineret ”Good vibes” s-a desfășurat la Pitești, în perioada 20-21 mai 2022.  La această competiție, s-au înscris peste 200 de copii, din care au rămas 100 de copii, după preselecții, din România, Republica...

Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș
Pitești: Reabilitarea scărilor publice, pe strada Făgăraș

Primăria Municipiului Pitești, prin Administrația Domeniului Public, a executat lucrări aferente proiectului ”Reabilitare scări publice strada Făgăraș, zona blocurilor E1-E2, E2-E3, E3-E4 - Școala Gimnazială Alexandru Davila, municipiul Pitești, județul Argeș”....


Loading RSS Feed