Web Analytics

Remiză la meciul lui FC Argeș cu Voluntari. Scor 0-0

de | 27.02.2022 15:15 | Actualitate, Sport

Meciul de la Pitești a început sub semnul echilibrului, iar Budescu (6) a fost cel care a amenințat primul buturile gazdelor. Mingea expediată de acesta din lovitură liberă nu i-a pus însă probleme lui Greab. Argeșenii au căutat și ei drumul spre poarta vizitatorilor, dar fără reușite notabile. 

Partida de pe teren propriu, cu Voluntari, a devenit și mai importantă în contextul în care în joc au fost puse biletele pentru play-off.

În primele minute ale actului secund, gazdele de la FC Argeș, în căutarea deschiderii scorului, au fost periculoase și și-au creat mai multe ocazii la poarta lui Popa. Voluntari a încercat și ea să de lovitura în urma unei faze fixe, dar scorul a rămas nemodificat. Cei doi antrenori au perfectat mutări în distribuțiile inițiale, însă nici jucătorii nou-intrați nu au schimbat soarta partidei. 

Citește și Argeșenii sunt disponibili să găzduiască refugiații ucrainieni
 


S-a terminat 0-0, iar remiza nu ajută niciuna dintre echipe: Argeș își diminuează șansele de a accede în play-off, în timp ce Voluntari mai are de așteptat pentru a fi sigură că prinde plutonul fruntaș, scrie gsp.ro.

foto: GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. DEMISIA, VLADOIU,PREPELITA.Justificata de faptul că nu V-ati îndeplinit obiectivul.Asta după ce Farul a învins FCSB.Cupa,în halul in care joaca gloabele lui Prepelita,pardon,”familia”,este complet irealizabila.Avea dreptate Gentea,deși nu il simpatizez,PREPELITA e depășit,si din momentul în care a plecat Ianovschi,s-a văzut cine e adevăratul antrenor…a început dezastrul.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *