Web Analytics

Remiză fără goluri în Trivale. FC Argeș și FC Voluntari rămân la limita play-off-ului

de | 14.10.2022 20:28 | Actualitate, Home, Sport

În primul meci al etapei 14-a din Superliga, FC Argeș și FC Voluntari au terminat la egalitate, scor 0-0. Arnold Garita (27 de ani) a obținut o lovitură de pedeapsă, tot el a ratat-o, iar în partea secundă a fost eliminat.
Prima repriză a avut multe faze la poartă și o lovitură de la 11 metri irosită de Garita. Atacantul lui FC Argeș a șutat lamentabil, pe mijlocul porții. Garita a rămas în centrul atenției și în partea secundă. În minutul 70 a fost din nou la câțiva centimetri de gol. A reluat din 6 metri, balonul a trecut de Popa, dar Droppa a respins de pe linia porții. La acțiunea următoare a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. FC Voluntari nu putut să fructifice superioritatea numerică.

Citește și: FC Argeș – FC Voluntari, primul duel al etapei 14 din Liga 1


FC Voluntari ajunge la 5 meciuri consecutive fără înfrângere. Are 17 puncte, fiind sub zona provizorie a play-off-ului. Tot 17 puncte are și FC Argeș, dar un golaveraj inferior.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

1 Comentariu

  1. DEMISIA ,PREPELITA. AFARA cu „vedeta”lui Peste..Găsită.Locul lui e ,înapoi în liga3 ,de unde a venit.Mai bine băgați juniori români.. Florescu,Covaci,Gaspad.M..E,PREPELITA,Vlădoiu,si GENTUTA..diseară vino la portita/sa-ti tragă neica la mu(tr)net.Sunt varza la managementul clubului.HUOOOOO,BASINILOR.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *