Web Analytics

Rectorul UPIT Dumitru Chirleșan – numit membru în Consiliul de administrație al Nuclearelectrica

de | 12.08.2022 08:53 | Actualitate, Home

Modificări în Consiliul de Administrație Nuclearelectrica

Acționarii Nuclearelectrica (SNN) au decis, joi, aprobarea continuării Proiectului Unităților 3 și 4 CNE Cernavodă, respectiv adoptarea Deciziei Preliminare de Investiție și trecerea în Etapa II – Lucrări Preliminare, condiționat de aprobarea și încheierea acordului de sprijin intre Statul român și SNN în legătură cu Proiectul Unitățile 3 si 4 CNE Cernavodă, se arată într-un raport transmis Bursei de Valori București, potrivit Financial Intelligence.

Citește și: Facebook Messenger va cripta toate conversațiile din 2023

În cadrul adunării, acționarii au decis să nu prelungească mandatele pentru Remus Vulpescu și Mihai Aniței, iar Teodor Chirica, Elena Popescu și Cosmin Ghiță au primit o reînnoire a mandatelor pentru următorii 4 ani.

Mai mult de atât, Adunarea Generală a Acționarilor a decis numiea rectorului Universității din Pitești, Dumitru Chirleșan, în funcția membru provizoriu al Consiliului de Administrație, începând cu 10 august a.c.. Mandatul este pe o perioadă de 4 luni.

Citește și: Șef nou la Permise Argeș

Totodată, acționarii au decis prin vot secret revocarea lui Șerban-Constantin Valeca din funcția de membru al Consiliului de Administrație, după ce acesta a încetat din viață în luna mai a.c. .De asemenea, AGA a prelungit mandatului lui George Sergiu Niculescu care încetează la data de 28.08.2022, cu o perioadă de două luni, începând cu data de 29.08.2022.

Sursa foto: universulargesean.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *