Web Analytics

Record absolut! Lansarea candidaţilor PSD s-a făcut în doar 50 de minute

de | 28.04.2016 10:13 | Politica si Administratie

# Festivitate a la Valeca, în stil ingineresc

Săptămâna trecută, la Teatrul Al. Davila a avut loc lansarea candidaților PSD Argeș. Spre deosebire de lansările nord-coreene de pe vremea lui Pendiuc și Nicolescu, de această dată evenimentul nu a avut nimic festivist în el. Asta este una dintre părțile bune. Pentru că, din păcate, nu au lipsit momentele neplăcute în frunte cu scandalul făcut de Lorena Toma, directoarea Casei de Cultură Bascov, care a protestat deoarece  orchestra Doina Bascovului, care fusese antamată pentru un scurt moment artistic la final, nu a mai fost inclusă în program. Și deputatul Cătălin Rădulescu a avut nemulțumiri pentru că nu a fost lăsat să urce pe scenă să își spună păsurile vizavi de problemele PSD Argeș și despărțirea brutală de Tudor Pendiuc prin neacceptarea candidaturii acestuia din partea PSD. Pentru unii PSD-iști, despărțirea de Tudor Pendiuc a fost privită ca un act de normalitate, având în vedere dosarul penal în care acesta este trimis în judecată pentru un prejudiciu de circa 5 milioane euro, în vreme ce pentru alții, printre care și deputatul Rădulescu, un act de trădare.

Niciun oficial de la București nu a venit la eveniment

Lansarea propriu-zisă nu a durat mai mult de 50 de minute, record absolut pentru PSD Argeș, iar pentru prima oară în istoria filialei la eveniment nu a fost prezent niciun oficial social-democrat de la București. Unii au spus că e mai bine că s-a întâmplat așa, având în vedere harababura de la centru, alții că e de rău și că asta arată decăderea PSD Argeș în ochii șefilor de la capitală. Cert e că după prezentarea listei de candidați la primării și Consiliul Județean, președintele Șerban Valeca nu a lăsat niciun social-democrat să ia cuvântul, urându-le succes candidaților. Așa s-a încheiat practic festivitatea de lansare. Totuși, printre invitații care au ținut să transmită mesaje s-au aflat Nicolae Pavelescu, liderul Sindicatului de la Dacia (cel care a spus inspirat printre altele: „Aș vrea să văd sala plină de entuziasm și după alegeri”), rectorul Universității din Pitești – Dumitru Chirleșan și Valentin Bănică – preşedintele Colegiului Medicilor Argeș.

Lista lui Valeca pentru Consiliul Judeţean

În ceea ce privește candidații social-democrați la primării, trebuie spus că în rândul acestora se numără doar patru femei: Elena Groșanu (Corbi), Maria Găvan (Uda), Irina Poșircă (Vulturești) și deputata Ioana Dumitru (Ștefănești). La Consiliul Județean Argeș, pe lista de 43 de candidați se găsesc 12 femei, 2 pensionari, 1 membru de sindicat și un reprezentant al IMM-urilor.
Iată și lista candidaților PSD pentru CJ Argeș:
1. Dan Manu – medic
2. Mânzână Ioan – economist
3. Velcea Nicolae – economist
4. Pârvu Marius – inginer
5. Dumitrache Radu – ing. silvic
6. Cotenescu Maria – ing.
7. Mărășoiu Dorin – ing. silvic
8. Tudose Nicolae – economist, jurist
9. Georgescu Nicolae – ing.
10. Nicolaescu Marius – ing.
11. Ștefan Adrian – ing.
12. Damian Haralambie – pensionar
13. Eftene Diana – jurist
14. Enache Viorel – medic
15. Turturoiu Liliana – profesor
16. Negoescu Vasile – jurist
17. Clipici Marian – economist
18. Manole Marius – administrator firmă
19. Radu Cristina – profesor
20. Tecău Florin – lector univ.
21. Bratu Gabriel – lector univ.
22. Badiu Mariana – asist. medical
23. Glișcă Ion – administrator firmă
24. Stancu Loredana 
25. Șerban Cristian – prof univ.
26. Bălan Iosif – inginer
27. Popa Cristina Elena – economist
28. Păun Mario
29. Popescu Mareș
30. Eftimie Tatiana – jurist
31. Stocheci Cristina – medic
32. Ionescu Marinela – profesor
33. Istrate Ion
34. Ionescu Annite
35. Călinescu Andreea
36. Tudoreci Augustin
37. Nitescu Olavi – ing. silvic
38. Comanita Ion – fermier
39. Nastea Cătălin Gabriel
40. Coman Ion
41. Alexandru Andrei
42. Nicolescu Nicoleta
43. Mogaru Vlad

Material realizat de Denis Grigorescu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii