Web Analytics

Reacția clienților la redeschiderea magazinului Lidl din Curtea de Argeș: ”Este prea MICĂ…!”

de | 16.09.2021 23:55 | Actualitate, Economie

Aglomerație mare încă de la primele ore ale dimineții la redeschiderea magazinului Lidl din Curtea de Argeș. Noul magazin din Curtea de Argeș deschis are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m². Unitatea comercială dispune de numai 90 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

CITEȘTE ȘI: Sală de jocuri de noroc din Pitești amendată cu 5.000 lei

După aproape o jumătate de an de la suspendarea activității în vederea efectuării lucrărilor de modernizare, noul magazin Lidl din orașul Basarabilor s-a redeschis publicului. Clienții fideli, dar și amatorii de promoții au dat buzna la cumpărături încă de la primele ore ale acestei dimineți, astfel, la ora deschiderii oficiale, parcarea era deja supraaglomerată, iar argeșenii aproape s-au călcat în picioare pentru a putea fi printre primii clienți.

CITEȘTE ȘI: Municipiul Pitești – de 14 ani participant la Săptămâna Europeană a Mobilității!

Chiar dacă printre cumpărători au existat și reacții pozitive legate de redeschiderea noului magazin, apreciind faptul că este mult mai mare ca suprafață, iar gama de produse mai variată, evenimentul nu a fost lipsit de peripeții și reacții negative, mulți dintre argeșeni fiind dezamăgiți de parcarea pusă la dispoziția clienților, aceasta fiind mult prea mică:” Dacă au mărit magazinul ar fi fost normal să adapteze și dimenisunea parcării care este mai mult mai mică decât era în primăvară… Eu deja mi-am lovit mașina aici!”, a declarat un argeșean indignat că tocmai își găsise autoturismul lovit în parcarea magazinului.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii