Răzvan Burleanu – singurul candidat pentru un nou mandat la alegerile pentru șefia FRF

de | 12.04.2022 08:58 | Actualitate, Home, Sport

Răzvan Burleanu este singurul candidat pentru un nou mandat la alegerile pentru şefia Federației Române de Fotbal.

Răzvan Burleanu a fost ales prima dată în funcţia de preşedinte al FRF în 2014, la vârsta de 29 de ani. Plecat atunci din postura de outsider, principalul favorit fiind Gheorghe Popescu, Burleanu a beneficiat din plin de condamnarea fostului internaţional în Dosarul Transferurilor, cu doar o zi înaintea alegerilor pentru funcţia de preşedinte al FRF. De asemenea, Burleanu a câştigat, la 18 aprilie 2018, un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal (FRF), după ce l-a învins încă din primul tur de scrutin pe principalul contracandidat, Ionuţ Lupescu.

Citește și: CS Mioveni câștigă cu emoții la Mediaș. Scor 2-1

Burleanu a obţinut 168 de voturi, iar Ionuţ Lupescu 78 de voturi. Adunarea Generală a FRF conţine aproximativ 280 de membri votanţi. Cluburile din Liga 1 au câte un vot, la fel cum au şi echipe de fotbal feminin, şcoli de juniori, formaţii din Liga 3. Adunarea Generală pentru alegerea preşedintelui are loc cu începere de la ora 11.00, potrivit News.ro.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed