Web Analytics

Primăriţa vrea ca fotbaliştii lui Păun să se antreneze gratuit, vicele spune că e abuz în serviciu

de | 22.03.2018 11:29 | Actualitate

5 viitorul01# Război cu crampoane la Ştefăneşti

La începutul acestei luni, patronul echipei Viitorul Ștefănești, Florin Păun, a înaintat o cerere către primarul Ioana Jenica Dumitru. Ce voia Păun, care a devenit acum inamicul public nr. 1 al viceprimarului Gelu Mihalcea, în contextul în care anul trecut era prieten la cataramă cu acesta tocmai pentru că îi satisfăcea toate cererile financiare pentru echipa de fotbal? Ca fotbaliștii săi să își facă antrenamentele gratuit pe terenul sintetic de la Ștefănești, respectiv marțea între orele 18,00-20,00, joia între orele 18,00-20,00 și sâmbăta în intervalul orar 18,00-20,00. Solicitarea vine totuși în contradicție cu o hotărâre de Consiliu Local, din data de 9.11.2017, care instituie o taxă pentru utilizarea terenului sintetic de sport construit pe vremea primarului Bărbuceanu în zona Pasarelei. Aceeași hotărâre de consiliu stabilește ca taxă pentru folosirea respectivului spațiu construit din bani publici și aflat în administrarea autorităților locale să fie 40 de lei ora.
5 viitorul02Pentru că respectiva solicitare a fost rezoluționată de către destinatar, în speță de primărița Dumitru, care pe colțul din dreapta al hârtiei a scris lapidar „Administrator” (probabil spre știința administratorului), am întrebat-o chiar pe doamna Dumitru dacă asta înseamnă că este de acord cu respectiva cerere, ori ba. Edilul ne-a răspuns: „Da, pentru că sunt ai noștri, ai Ștefăneștiului. Și pentru că  le-am alocat de la buget foarte puțini bani, doar 40.000 de lei. De ce să plătească? Pentru că se antrenează?”
De cealaltă parte, vicele Mihalcea și o parte a consilierilor locali nu agreează ideea și lasă de înțeles că primărița riscă să răspundă penal pentru abuz în serviciu. De unde se vede că războiul face în continuare victime la Ștefănești, pe drumul dintre cabinetul 1 și 2.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii