Web Analytics
scris vineri, 24.12.2021

Rătești: A încălcat ordinul de protecție și a fost reținut de polițiști

În ziua de 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 44 de ani, din Rătești, despre faptul că, fostul concubin ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa, deși împotriva acestuia există un ordin de protecție, emis de Judecătoria Topoloveni.

Rătești: A încălcat ordinul de protecție și a fost reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe bărbatul de 41 de ani, din Slobozia, care ar fi pătruns în curtea locuinței fostei concubine, încălcând astfel ordinul de protecție, emis de Judecătoria Topoloveni, pentru perioada 10.11.2021 – 10.05.2022.

Citește și Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Argeș

În ziua de 23 decembrie a.c., polițiștii au continuat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și încălcarea ordinului de protecție, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...