Web Analytics

Rătești: A încălcat ordinul de protecție și a fost reținut de polițiști

de | 24.12.2021 15:03 | Actualitate

În ziua de 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 44 de ani, din Rătești, despre faptul că, fostul concubin ar fi pătruns, fără drept, în locuința sa, deși împotriva acestuia există un ordin de protecție, emis de Judecătoria Topoloveni.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni s-au deplasat la fața locului și l-au identificat pe bărbatul de 41 de ani, din Slobozia, care ar fi pătruns în curtea locuinței fostei concubine, încălcând astfel ordinul de protecție, emis de Judecătoria Topoloveni, pentru perioada 10.11.2021 – 10.05.2022.

Citește și Program prelungit la Serviciul de Pașapoarte Argeș

În ziua de 23 decembrie a.c., polițiștii au continuat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și încălcarea ordinului de protecție, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lîngă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii