Cum ratează Constanța marile finanțări europene. Radiografia proiectelor din ultimii 12 ani

de | 5.02.2019 17:26 | Actualitate

Se poate spune că municipiul Constanța a ratat șansa de a realiza investiții majore cu bani de la Uniunea Europeană. Din momentul integrării României în UE, orașul de la malul mării a ratat marile finanțări nerambursabile cu fonduri de coeziune care ar fi putut, de exemplu, să modernizeze infrastructura și să crească potențialul de creștere a regiunii. În lipsa unei strategii consolidate de accesare a fondurilor europene, administrația locală a bifat, în 12 ani, doar câteva proiecte importante: reabilitarea stațiunii Mamaia, modernizarea sistemului de iluminat public, dar doar în câteva cartiere, trei pasarele, două parcări supraetajate și reabilitarea centrului istoric al orașului.

Citește tot articolul pe:  Info Sud-Est 

Articol realizat pentru www.PressHub.ro/BaniEuropeni de  Info Sud-Est, în cadrul proiectului “Cohesion Policy: Better Understanding, Reporting, Dissemination”, cofinanțat de UE prin DG Regio.
Informațiile prezentate nu reprezintă poziția oficială a UE. Întreaga răspundere asupra corectitudinii și coerenței informațiilor prezentate revine autorului.

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

1 Comentariu

  1. Cred mai interesante si mai relevante sunt evenimentele de azi si de maine din judet si regiune, decat ce s-a intamplat acum 3-4 ani. Ce ii poate afecta pe argeseni, mai important decat istoria.