Web Analytics

Răspunsul unei tinere de 19 ani la întrebarea premierului Cîțu: „Ce conține vaccinul pentru mine? Frică, bănuială și șmecherie”

de | 18.06.2021 23:40 | Actualitate, Politica si Administratie

O tânără studentă de 19 ani din Cluj-Napoca, Diana Paul, a răspuns provocării lansate de premierul Florin Cîțu, răspunzând la întrebarea: „Ce conține vaccinul pentru mine?”. Tânăra a oferit un răspunsul tranșant, într-un clip de trei minute care a început să devină viral pe YouTube,  după cum transmite Romanian Global News.

Citește și: Exclusiv. Tâlharii din banda de la Cocu îngropau în pădure banii furaţi

„Pentru mine, vaccinul conține neîntemeiata, nedovedita și nefondata soluție pentru problema cu care se confruntă acum psihicul și fizicul umanității. Vaccinul conține frica de aproapele nevaccinat, neacceptarea celor care au ales diferit și separarea între unii dintre membrii familiilor care au opinii divergente. Vaccinul, pentru mine, conține o salvare mincinoasă, o vindecare falsă. A devenit un idol al sănătății.
Ce conține vaccinul? Frică, bănuială generalizată și șmecherie atotputernică. Exact cele 3 elemente pe care le enumără Nicolae Steinhardt ca fiind problemele noastre de căpătâi. (…)

Vaccinul conține miliarde, conține o afacere. Să nu vă gândiți că vaccinul ar fi un bine lipsit de profit. Dacă nu ar fi generat profit, atunci nu l-ar mai fi promovat absolut nimeni. Remediile vândute în farmacii ne conferă doar atâta sănătate cât să nu ne putem plânge că nu fac nimic. Nimeni nu ne va vinde o soluție definitivă. Nu pentru că nu ar exista sau nu s-ar putea crea una, ci pentru că s-ar falimenta singuri. Și cine este atât de nerod? Deci, dacă nu falimentează ei, înseamnă că falimentăm noi, supunându-ne unui sistem de minciuni care ne îngenunchează fostul suflet independent.
Nu este vorba despre persoanele care au ales vaccinul cu întreaga lor convingere, este vorba despre acele persoane care, în ciuda convingerii lor, au fost nevoite să cedeze în fața vaccinului de gura lumii, de gura presei, de frică.
Așadar, ce conține vaccinul pentru mine, în modul în care ne este prezentat? Nimic special, doar… condiția obligatorie pentru a ne recăpăta viața și normalitatea.
Și noi mai spunem că trăim în libertate? Ce jalnică e, atunci, libertatea!”, a explicat Diana Paul pe canalul ei de YouTube.
Video aici:

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ești proastă…conține ser coios.