Web Analytics

Rapsodul Iana, şeful culturii la Câmpulung

de | 17.12.2021 10:51 | Cultură, Actualitate

A doua instituție câmpulungeană rămasă fără șef în mandatul Elenei Lasconi are, de acum înainte, manager cu drepturi depline. Casa de Cultură ”Tudor Mușatescu” va fi condusă de către Ion Liviu Iana, acesta reușind să câștige concursul de proiecte de management organizat în această toamnă. În fapt, a fost singurul candidat la funcția de conducere pe care o preluase interimar în luna mai a acestui an, cu acceptul primăriței de la Câmpulung. Liviu Iana este cunoscut și ca lider al Grupului Vocal Bărbătesc ”Doruri Muscelene” din Văcarea-Mihăești, iar în plan administrativ a fost consilier local și consilier județean PNL.

Iana a preluat conducerea Casei de Cultură după ce fostul director, Liviu Cioacă, a fost demis ca urmare a obținerii unui calificativ foarte mic la evaluarea anuală a activității.
Și la Biblioteca Municipală ”Ion Barbu” a fost un scenariu similar. Fostul director a părăsit funcția după ce Elena Lasconi a intrat cu televiziunea în instituție, iar concursul organizat ulterior a dus la ocuparea funcției de manager de către Anca Georgiana Șendroiu.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Un poem cu 7 autori, scris într-o cârciumă din Piteşti

Cotește și Obiective turistice interesante din judeţul Argeş

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii