Web Analytics

Raportul Corpului de Control o desfiinţează pe soţia şefului de la Silvic / Mii de kilometri nejustificaţi, făcuţi de Alina Chiriloiu cu maşina Direcţiei Silvice

de | 26.11.2020 13:41 | Actualitate, Dezvăluiri

Un raport exploziv al Corpului de Control de la Ministerul Apelor, Pădurilor și Mediului, făcut în această primăvară la Direcția Silvică Argeș, a luat deja calea spre instituțiile abilitate să facă verificări și cercetări aprofundate. Printre care: Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, ANI, Curtea de Conturi, dar și altele. În cele aproximativ 300 de file ale raportului întocmit de Corpul de Control, Integritate și Anticorupție se află și referiri la Chiriloiu Alina (soția directorului DS Argeș, Armand Chiriloiu), angajată la Ocolul Silvic Pitești. Astfel, se arată în raport că, pentru cele 43 foi de transport emise pentru Chiriloiu Alina în perioada verificată (01.01.2019 – 31.05.2020), s-au consemnat ca parcurși 2.580 de kilometri. Mai exact, 2.158 în 2019 și 422 în 2020 (probabil pandemia a limitat deplasările!).
Citește și Istoria unei averi făcute pe Transfăgărăşan. Dosarul albirii nevestei lui Chiriloiu, în serial (1)
Citelte și Istoria unei averi făcute pe Transfăgărăşan. Dosarul albirii nevestei lui Chiriloiu, în serial (2)
Citește și Istoria unei averi făcute pe Transfăgărăşan. Dosarul „albirii” nevestei lui Chiriloiu, în serial (3)
De asemenea, s-a descoperit că nu s-au emis procese-verbale de predare-primire a autoturismului AG-20-WUW, după ce a fost schimbată flota de mașini a direcției. Iar echipei de control de la minister nu i s-au pus la dispoziție ordine de deplasare (delegație) pentru cele 108 foi de parcurs. Cel mai probabil acestea nici nu există.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii