Web Analytics

Raport ținut sub preș. Efectele ascunse ale vaccinurilor anti-Covid 

de | 10.01.2023 17:14 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Specialistul în comunicare Bogdan Oprea, fost purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății, a postat pe pagina sa de Facebook pasaje dintr-un raport referitor la vaccinarea anti-Covid, raport existent pe Platforma națională de profil. Bogdan Oprea arată, de fapt, că responsabilii care s-au ocupat de campania de vaccinare au ascuns adevărul în legătură cu mai multe aspecte. Din documentul respectiv rezultă că au fost peste patruzeci de mii de reacții adverse ale celor vaccinați.

Citește și: Buletinele electronice vor fi eliberate gratuit, pînă la finele anului

Unele dintre aceste reacții, grave, sunt cazuri de miocardită, tulburări hematologice, paralizii faciale, șoc anafilactic etc.

„(…) Raportul de activitate al CNCAV indică acum, negru pe alb, 41.486 de reacții adverse post-vaccinare indezirabile! 41.486 de oameni!!! Aceștia sunt oameni, nu cifre! Oameni despre care, pe durata vaccinării, autoritățile și CNCAV-ul nu au scos o vorbă, au mințit că nu există, că nu sunt grave efectele raportate de cetățeni” – a scris pe Facebook Bogdan Oprea, citat de realitatea.net.

Acesta mai transmite, însă, la final, în două post-scriptum-uri, că nu a fost și nu este împotriva vaccinării, considertând-o cea mai eficientă măsură împotriva Covid-19. 

P.S. 1: Le transmit, din capul locului, anti-vacciniștilor și conspiraționiștilor de orice fel că nu am fost și nu sunt împotriva vaccinării ca măsură de protecție în pandemia de COVID-19 prin care am trecut. În situația în care ne aflam la începutul anului 2021, ca resurse medicale, mai ales, a fost cea mai eficientă decizie pentru salvarea a cât mai multe vieți, chiar cu nedoritul preț al pierderii câtorva vieți și al suferinței unora. Contest, însă, modul dezastruos în care autoritățile publice centrale au comunicat pe toată durata pandemiei și pe toată durata campaniei de vaccinare. Mai contest și multe dintre deciziile incoerente și absurde care au însoțit vaccinarea. Și contest, mai ales, lipsa de profesionalism și impostura celor aflați în unele funcții publice importante.

P.S. 2: Raportul de activitate al CNCAV l-am găsit întâmplător în noaptea aceasta căutând niște resurse de documentare. Spun aceasta tot ca să scutesc eventuale explicații pentru conspiraționiștii care vor încerca, poate, să țopăie pe aici și pe care-i invit să cânte la altă masă; le mai spun încă o dată, am susținut și susțin vaccinarea anti-COVID-19 în condițiile în care ne aflam atunc.” – scrie Bogdan Oprea.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole