Web Analytics

Rapid – FC Argeș 2-1. Echipa lui Mutu urcă pe primul loc în Liga 1

de | 7.08.2022 00:17 | Actualitate, Home, Sport

Din păcate, aseară, FC Argeș s-a întors fără puncte din deplasarea de la Rapid. În fața unui stadion arhiplin, echipa lui Mutu a început temător meciul. Prima șansă de gol au avut-o piteștenii. În minutul 3, Ișfan șutează din afara careului peste poarta lui Moldovan. Chiar înainte de pauză (min 45), Rapid a deschis scorul grație lui Antonio Sefer. Tot Sefer a marcat și pentru 2-0, în minutul 65.

Citește și: Sandra Mutu, alături de soțul ei la meciul Rapid – FC Argeș


Giuleștenii au rămas în 10 pe final, după ce Dragoș Grigore a fost eliminat în urma unui fault asupra lui Ișfan. Trupa lui Prepeliță a redus din avantaj în prelungirile partidei, după ce Kait și-a trimis mingea în proprie poartă, în urma unui corner. Piteștenii nu au mai putut egala, iar Rapidul a câștigat al treilea meci la rând în Liga 1, în timp ce argeșenii se află la al doilea eșec consecutiv în deplasare.
În urma acestei victorii, giuleștenii au ajuns la 9 puncte și sunt lideri în clasamentul din Liga 1. De cealaltă parte, FC Argeș se află pe locul șase, cu 6 puncte.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Demisia,Prepelita,Vlădoiu.Ati adus numai gloabe si expirati.In halul in care arătați,liga2 scrie pe voi.Ce play off?Nea Gentuta sa aduca un antrenor ,nu un muist .

    Răspuns
    • Da, asa e, tip mereu dar mulți nu înțeleg, un antrenor adevărat e antrenor, aduși sa fie la număr, Bernard ar fi nu are vana, aseară da în portar apoi tot în portar când dincolo era liber! Aici se pierde meciul, păcat! De,, gentuta”, asta e la anul la… Matineu!!!!

      Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole