Web Analytics

„Rămân la ce am spus despre demisie”

de | 22.06.2017 10:45 | Politica si Administratie

5 ion georgescu# Interviu amar cu Ion Georgescu, secretar executiv al PSD Argeş
Pierderea alegerilor la Primăria Valea Danului, coroborată cu scandalul provocat de consilierul local Bogdan Udroiu, l-au făcut pe primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, să își asume responsabilitatea și să-i anunțe pe colegii din PSD Argeș că va demisiona din funcția de secretar general al filialei. Este un gest bărbătesc, de onoare, pe care trebuie să recunoaștem că puțini sunt dispuși să-l facă în PSD.

Dacă pentru alegerile parțiale de la Domnești și Valea Danului, Georgescu a fost vioara întâi și a muncit mai mult de unul singur, în ceea ce privește „Cazul Udroiu”, Georgescu și l-a asumat cu demnitate, motivând că este responsabil pentru toți cei pe care i-a pus pe lista de consilieri locali de la Mioveni. Din nou, întrebare: câți din PSD ar fi dispuși să-și dea demisia pentru prostiile (cum e cazul lui Udroiu) sau hoțiile celor pe care i-au cocoțat în funcții și umplut de demnități? Puțini. Este și motivul pentru care l-am provocat la un interviu pe Ion Georgescu.

„PSD Argeș are oameni poate mai capabili decât Ion Georgescu”

# Cum vă afectează pe dumneavoastră, ca primar și PSD-ist, cum afectează Argeșul, criza de la București?
– Această criză nu trebuia să aibă loc. Cred că ne afectează pe noi toți. Nu cunosc amănunte dar este regretabil ce se întâmplă.
# Vineri, la Biroul Permanent al PSD Argeș, v-ați anunțat demisia din funcția de secretar general al organizației județene, având în vedere faptul că partidul a pierdut alegerile la Valea Danului. De ce să răspundeți doar dvs și nu și alții?
– Nu comentez chestia asta. Am avut o discuție în interior, cu colegii mei. Nu știu cum s-a aflat. În orice caz, trebuie să le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-o acordă în continuare, însă rămân la ce am spus.
# Cum credeți că se va descurca în continuare organizația județeană fără dumneavoastră, știut fiind că ați fost „vioara întâi” la organizare, nu doar la Valea Danului, cât mai ales la alegerile locale și parlamentare, pe care PSD le-a câștigat en-fanfare?
– PSD Argeș are foarte mulți oameni, poate mai capabili decât Ion Georgescu.

„Udroiu este dezamăgirea mea din acest mandat de primar la Mioveni”

# Tot dumneavoastră ați mai făcut un gest în premieră pentru politicienii din PSD. V-ați pus „cenușă în cap” pentru Bogdan Udroiu, consilierul local care a făcut gesturi obscene în secția de poliție. Cât de greu v-a fost să vă cereți scuze public și cum ați luat această decizie?
– Mi-am cerut scuze pentru că mi-am asumat prezența lui pe lista de consilieri locali, unde am crezut de cuviință să fie oameni care pot să aducă plus valoare orașului Mioveni. Dar trebuie să vă spun că nu mă așteptam la ce a făcut. Bogdan Udroiu era un băiat educat și avea multe părți bune. Este regretabil ce a făcut. A fost afectată imaginea orașului, a oamenilor de aici, a lui și a familiei sale. Au fost 48 de ore în care a fost în centrul atenției mass media, a apărut la tv, în ziare, pe site-uri. Păcat! Și-a cerut scuze față de mine pentru ce a făcut, dar, știți cum se spune, poate să își ceară milioane de scuze după ce m-a omorât! Asta este, el este dezamăgirea primului an din acest mandat de primar la Mioveni!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii