Raluca Turcan: „În Argeş e nevoie ca de aer de o competiţie internă corectă”

de | 23.03.2017 20:52 | Politica si Administratie

raluca turcan

Prezentă la Piteşti, Raluca Turcan, preşedintele interimar al PNL la nivel naţional, a afirmat că „PNL Argeş poate deveni un nucleu al Partidului Naţional Liberal”.

Preşedinta PNL a vorbit şi despre eşecul de la alegerile parlamentare din decembrie 2016. „În Argeş rezultatul a fost sub aşteptări, în scădere de la alegerile locale la parlamentare, deşi suntem într-un judeţ în care PSD a fost profund zdruncinat politic. Cazul primarului şi al preşedintelui Consiliului Judeţean ar fi trebuit să conducă la o creştere a opoziţiei şi la o slăbire a PSD”, a spus Turcan, identificând printre cauzele rezultatului dezastruos erorile strategice la nivel naţional şi local şi de lipsa de mobilizare. Aceasta a mai afirmat că „pentru a ajunge în beneficiul alegătorilor şi al partidului, catapultarea unor oameni de la Bucureşti trebuia făcută cu dezbateri în organizaţii. Organizaţiile trebuiau chemate, să-i cunoască dinainte şi să se sudeze echipa. Doar o echipă sudată poate să obţină rezultate. În Argeş este nevoie realmente ca de aer de o competiţie internă corectă. Evident că după aceste alegeri, dorinţa celor mai mulţi colegi este ca PNL să iasă întărit, nu slăbit, nu fracturat, nu marcat de discordie. Datoria mea ca preşedinte interimar este să garantez şi să asigur alegeri transparente, corecte şi care să ofere şanse egale tuturor celor care îşi doresc să candideze pentru funcţii de conducere”.
„Argeşul poate şi trebuie să devină un judeţ cheie, care să beneficieze de o atenţie specială şi în care PNL să îşi valorifice potenţialul pe care îl are. În Argeş există un puternic mediu de afaceri şi segmente electorale compatibile structural cu PNL. Trebuie doar ca mesajul PNL să fie unul limpede spus, pe înţelesul oamenilor, ţintit spre nevoile pe care aceştia le au şi susţinut consistent prin oameni de calitate”, a mai adăugat şefa PNL.
Raluca Turcan a mai declarat că, de la nivel naţional, au fost fixate mai multe obiective pentru orgnizţia judeţeană, tocmai pentru că Argeşul e considerat „un punct prioritar pentru PNL”. „Ne dorim ca PNL în judeţul Argeş să crească. Obiective fixate sunt: punerea în valoare a oamenilor integri, profesionişti şi dornici să se implice, de asemenea, să deschidem PNL Argeş spre oameni valoroşi din exterior, să aducem oameni de calitate în organizaţia judeţeană, care să aibă un cuvânt de spus, mai multe proiecte concrete în Piteşti şi în judeţ şi, de asemenea, o ofensivă de comunicare a PNL susţinută unitar, continuu, de către colegii din conducerea PNL”, a mai spus Raluca Turcan.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii