Web Analytics

Raliul primăriţei din Câmpulung prin lumea spectacolelor. De la demolări, la Gaşca Zurli

de | 17.09.2021 10:32 | Actualitate, Politica si Administratie

Anularea denumită ”amânare” a Zilelor Municipiului Câmpulung nu a lăsat administrația locală fără spectacole care să evidențieze ”La vie en rose” sub poale de Mateiaș! În zgomot de garaje dezafectate, primărița Elena Lasconi a dat startul petrecerilor și s-a mutat part-time și în studioul de televiziune care de-a lungul timpului i-a format deprinderi de care nu a scăpat când a ajuns edil de municipiu.

A fost șocant pe 21 iulie ca, după zile de tam-tam, Concert 500, adică tot ceea ce însemna manifestări dedicate Zilelor Municipiului, să fie amânate până la o dată neprecizată, timpul marcând ulterior anularea acestora. Supusă oprobriului public, decizia primăriței a fost urmată de revenirea în prim-plan a zâmbetului Elenei Lasconi.
Mai întâi l-a expus la o demolare, atunci când a fost pusă la pământ o fostă centrală termică de cartier. Se întâmpla pe 2 august, pentru ca peste numai două zile veselia să se arate la un concert susținut la vioară de Theodora Ciurezu. După o pauză în care a venit ploaia, Elena Lasconi a urcat ”Sus la munte, la Muscel”, alături de Iuliana Tudor, a trecut la fotbal, pe 22 august, și a ținut aproape de Grigore Leșe, la final de Gustar. Luna septembrie a început-o în forță, cu ”Posada Rock”, între timp apucându-se de filmările pentru producția PRO TV ”Căsătoriți pe nevăzute”. Pe 10 septembrie s-a arătat La Măruță, iar a doua zi a fost cu copiii din Câmpulung la spectacolul Găștii Zurli.

Citește și Primărița Lasconi va oficia căsătoriile în cadrul emisiunii “Căsătoriți pe nevăzute” de la PROTV

Spectacol de critici din cauza Bulevardului ”Pardon”

Având deja o ceată de contestatari, Elena Lasconi a început să absoarbă cu greu criticile care au vizat paralela între expunerile spectaculare și cele așteptate prin Câmpulung. Lait-motivul dezaprobărilor ține în special de situația în care se află Bulevardul ”Pardon”, spart de Liviu Țâroiu și lăsat de izbeliște până în toamna lui 2021, când se împlinește un an de la alegeri. Este de precizat și faptul că municipiul Câmpulung are în derulare, în diverse faze, mai multe proiecte de a căror concretizare se leagă speranțele revenirii Elenei Lasconi în atenția favorabilă a cetățenilor.
”Pentru mine este o nebunie, dar normalitatea este plictisitoare” – a spus nonșalant Elena Lasconi despre prezența în show-ul de la PRO TV ca ofițer de stare civilă.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Încă o modificare! Elena Lasconi a schimbat din nou organigrama Primăriei Câmpulung

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole