Raliul Argeșului. Workshop pentru îmbunătățirea securității la competiția din 21-22 mai

de | 5.05.2022 09:20 | Actualitate, Home, Sport

In perioada 03-04 Mai 2022, clubul organizatoric al Raliul Argeşului, ACS DTO Rally Team, a susținut un Workshop cu sprijinul ISU Argeș si Jandarmeria Argeş, ce a avut ca scop îmbunătățirea securității Raliului Argeșului 2022.

Cu această ocazie, au fost prezentate echipajelor de intervenție, ce vor face parte din dispozitivul de securitate al Raliului Argeșului 2022, particularitățile sportului cu motor si principalele caracteristici de securitate a unei mașini de raliu:

-Echipamentul de securitate al echipajului

-Modul de utilizare a elementelor de securitate a mașinilor (centuri de siguranță, contact general, instalație stingere incendiu, etc)

Citește și:Începe Raliul Argeșului. Vor fi două zile de adrenalină în județ

-Particularitățile organizatorice (centrul de comanda, comunicarea cu echipele de intervenție, reguli de intervenție, etc).

De asemenea, s-au testat autospecialele de intervenție privind capacitatea acestora de a interveni in caz de necesitate pentru a tăia elemente ale structurilor de rezistență ale mașinilor (rollbar), rezultatele fiind pozitive acestea depășind cu brio toate testele efectuate.

”Mulțumim pentru susținere tuturor instituțiilor implicate si vă asigurăm că securitatea participanților si a spectatorilor reprezintă o prioritate pentru echipa organizatorică.”, transmit reprezentanți de la Raliul Argeșului.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed